top of page
Mette Maja Mouritsen
Tilbud

Foredrag & Inquiry

Foredrag

Vi er mere end vores fysiske krop

Vi er mere end vores fysiske krop, vi er også den bevidsthed, der er opmærksom på vores krop, følelser, tanker og adfærd. En bevidsthed der er ubegrænset, og som gør det muligt for os at forholde os til vores egen eksistens. Ved at erkende vores oprindelige natur, og være mere bevidste om sammenhængen mellem krop, sind og bevidsthed, kan vi opleve os hele og helbredte, uden at det er målet i sig selv

Mette Maja anvender inquiry, hvor hun i sin egen stille værens tilstand guider andre ind i samme og stiller spørgsmål til det, der måtte iagttages og sanses fra øjeblik til øjeblik. En nænsom påmindelse om det, vi er og allerede ved af. 

Mette Maja Mouritsen

Et foredrag om et stort vendepunkt i mit liv ved en conference om recovery sept 2017

Mette Maja Mouritsen

Hvert sekund forandres din krop,
Hvert minut får du nye celler,
Hver dag er en ny dag i dit liv,

Retreat

Hvad vil det sige at være sig selv?

Et retreat hvor du inviteres hjem,-  i din oprindelige natur af stille vågen væren. Derfra er det lettere at være i livet.

Det kan være lidt af et udfordrende spørgsmål, for sindet vil gerne forstå, forklare, handle og styre, og ofte ender det med at forstyrre.

I vores værens tilstand, er det lettere at iagttage sindet og dets insisteren på at tage styringen.

I visheden om, at vi ikke er vores foranderlige tanker, overbevisninger og følelser, opstår en salig indre fred, og vi erkender, hvad vi dybest set er. 

På retreatet er der meditationer med inquiry, stilhed, intuitiv lyd og bevægelse, turer i naturen og socialt samvær.

Som det ligger i begrebet "retreat," kan man frit deltage og trække sig efter behov, det er i sig selv en del af processen. 

HVORNÅR OG HVOR

Send en besked for tilmelding og nærmere info. 

Mette Maja Mouritsen

Hvad iagttager din krop?
Hvor kommer din viden fra ?

Spørg, lyt indad, og få svar 

Gratis zoom møder

Hvor du kan være i stille nærvær  sammen med andre. Samtidig er det en mulighed for at mærke, iagttage og slippe de følelser og overbevisninger, der måtte forhindre dig i at være dig selv og levet livet fuldt ud. Tilmeld dig her, så får du en reminder på dagen for zoom mødet.

Mindfullness guidninger

bottom of page